For virksomheder

Få inspiration, undervisning og vejledning til at udvikle digitale undervisnings-, formidlings- og samarbejdsforløb til dine kunder

God digital undervisning, formidling og samarbejde

Digital and Creative Learning Lab yder hjælp til at udvikle optimale undervisningsforløb og støtter jer i at tilpasse brugen af forskellige teknologier til jeres formidling til, samarbejde med og undervisning af jeres kunder og/eller medarbejdere. Målet er, at I leverer en høj kvalitet, og at jeres kunder/medarbejdere får stor værdi ud af jeres undervisning og formidling.

Digital and Creative Learning Lab guider jeres virksomhed til at komme igang med at udvikle nye produkter i form af online undervisning, webinarer, workshops, samarbejde i virtuelle møderum, podcasts, lærings- og formidlingsvideoer. 

Eksempler på arbejde i innovative medarbejder teams

Fokus

Fokus for Digital and Creative Learning Lab er, at guide jer og give jer sparring på nye koncepter med reel værdi for kunden. Vi undersøger sammen hvilke/t produkt/er, det vil være mest relevant for jer at udvikle. Derefter guides I igennem hvilket indhold, hvilken undervisningsform, hvilke læringsaktiviteter, hvilke teknologier og metoder, I kan arbejde med, så I når jeres målgruppe, og er i stand til at levere nyt indhold med et reel udbytte for jeres kunde.

Hvad arbejdes der med?

I kan f.eks. arbejde med, at:

  • Skabe online undervisningsforløb for jeres kunder/medarbejdere
  • Skabe samarbejde i innovative teams med fokus på brug af digital teknologi
  • Skabe virtuelle klasseværelser/digitale samarbejdsplatforme til jeres kunder/medarbejdere
  • Skabe webinarer
  • Skabe workshops
  • Skabe læringsvideoer som introduktion til brugen af jeres produkter
  • Skabe motiverende og aktiverende undervisning over videokonference eller gennem brug af andre teknologier
  • Skabe gode team-processer for effektiv implementering og innovativ brug af nye teknologier som anvendes i arbejdsprocesserne

Vi samarbejder omkring, at I sætter læringsmål, faciliterer læringsprocesser og udvikler læringsdesign/didaktik. Vi diskuterer principper for de teknologiske aspekter, og I får vejledning til projektledelse af udviklingsprocessen.

Case eksempler

-Er på vej.

Tilbud

Lige nu har jeg et gratis introduktionstilbud med 20 minutters uforpligtende telefon eller skype samtale om dine/jeres muligheder ift. at skabe ny digital undervisning, formidling og samarbejde. Send mig en mail, eller skriv til mig på kontaktsiden.

Eksempler på virksomhedsforløb