Digital didaktik

I denne workshop arbejder vi med at skabe online læring/blended learning forløb/digitale læringsdesigns samt at udvikle jeres viden om digital didaktik. I får mulighed for at (re-)designe jeres egne undervisningsforløb, så jeres deltageres rejse gennem de forskellige læringsaktiviteter bliver varieret, aktiv og mere digital.

I bliver introduceret til: 

  1. Pædagogiske principper, der kan bidrage til udvikling af digitale læringsdesigns 
  2. Strukturerede metoder til at gøre undervisningen mere digital

Lær digital didaktik

I workshoppen vil I, ud fra jeres egne kurser og læringsforløb, eksperimentere med didaktiske metoder og analysere jeres undervisningsforløb i delelementer. Herefter vil I komme til at diskutere og planlægge jeres undervisning, så den ud over de analoge læringsaktiviteter også får et mere digitalt islæt. Workshoppen er inspireret af Diana Laurillard’s Conversational Framework og ABC-Metoden fra University College London.

I workshoppen vil I, ud fra egne kurser og læringsforløb, eksperimentere med didaktiske metoder og analysere egne undervisningsforløb i delelementer. Herefter vil I udarbejde eksempler på konkrete digitale/online læringsdesigns til jeres kommende undervisning (eller re-design af jeres tidligere undervisning).

Målet er at udvikle kompetencer til at skabe meningsfulde digitale læringsdesigns, ved at udvikle varierede, aktive og mere digitale læringsaktiviteter for de kommende elever/studerende/kursister.

Kontakt Charlotte for at høre mere, tryk her